ll

Menyer



Varm lunch kl. 12:00 – 14:00
Middag fra kl. 12.30

Uke 8 - 2018

Uke 9 - 2018


Mandag 19. februar

Koljekaker/m råkost

Tirsdag 20. februar

Bondeomelett/m brød&salat

Onsdag 21. februar

Lakseburger/ovnsstekte poteter

Torsdag 22. februar

Grøt og benløse fugler

Fredag 23. februar

Biffsnadder /m bernaisesaus og fløtepoteter

Forbehold om endringer




Mandag 26. februar

Karbonader / m løk

Tirsdag 27. februar

Fiskeboller /m karrisaus

Onsdag 28. februar

Fransk kyllinggryte

Torsdag 01. mars

Grøt og elgkarbonader

Fredag 02. mars

Meksikansk gryte

Middag kr 75,- Dessert kr 25,-.


Klikk her for å se øvrige tilbud i kantina med priser