Aktuelle tilbud

Seniorveileder Kristine Gram

Seniorveiledertjenesten i Bydel Gorud er et tilbud for å fremme helse og livskvalitet hos eldre som bor hjemme. Målet er at eldre skal kunne leve aktive liv og oppleve trygghet og sikkerhet hjemme.
Seniorveiledertjenesten er et lavterskeltilbud, noe som betyr at alle kan ta kontakt. Man trenger ingen henvisning fra fastlegen, det er bare å ringe. Tilbudet er gratis, og seniorveilederen har taushetsplikt.
Hvert år inviterer seniorveileder alle
80-åringer til et informasjonsmøte. Man vil få en personlig invitasjon i postkassen. Seniorveileder har oversikt over de ulike kommunale, frivillige og private tilbudene som finnes i bydelen, og gir informasjon og veiledning om dette.
Hvis du ikke kan komme til informasjonsmøte, eller ønsker kontakt med seniorveileder uavhengig av alderkan du ta kontakt direkte. Seniorveileder kan dra på hjemmebesøk ved ønske om dette.

Seniorveileder Kristine Gram
Ammerudveien 22, 0958 Oslo.
Mobil 971 46 336
Mailadr.: kristine.gram@bgr.oslo,kommune.no

Seniorveileder arrangerer livscafé på Rødtvet seniorsenter. Klikk her for mer info om tilbudet.

For Grorud bydels hjemmeside Klikk her

Seniorveileder

Diakon

Diakon Birgit Kinn Hanstensen begynte i Grorud menighet i september. En diakon jobber med omsorgs- og fellesskapsarbeid og kan kontaktes for samtaler. Birgit skal ha sitt hovedarbeidsområde blant de voksne og eldre i menigheten. Hun skal også ha kontakt med Seniorsenteret og folk som kan ha lyst til å bruke senteret. Birgit kan kontaktes via senteret, på tlf 23 62 96 10 eller på e-post til birgit.kinn.hanstensen@oslo.kirken.no

Klikk her for å se aktuelle tilbud til oss eldre,

Diakon


Lyst på livet! Se www.lystpalivet.no

Lyst på livet er utviklet med og for pensjonister, men passer for alle. Fire viktige temaer er valgt ut; sikkerhet og trygghet, sosialt nettverk, mat og drikke, samt fysisk aktivitet.

Ta kontakt med seniorveileder


Nærtur med "Aktiv i hundre". Se ukeprogram.

Bli med på nærtur med "Aktiv i hundre". siste tirsdag i hver måned.
Turene arrangeres av DNT Oslo og Omegn.
Oppmøte ved Ammerud T-banestasjon kl. 11.00, men det er også mulig å henge seg på turfølget underveis. Husk å ta med billett til buss/T-bane, drikke og matpakke når vi skal raste underveis. Vi bruker ca. to timer på turene, eksklusiv reise og spisepause.
Ved godt fremmøte vil det også være mulig å legge opp til to turalternativer. Møt opp utenfor Ammerud T-bane kl.11.00 og bli med på en enkel tur i marka med varighet 1 til 2 timer. Disse turene starer opp 25 august. Siste tur i år er 24. november. Velkommen!
Klikk her for å få oversikt over disse turene.

Alle andre tirsdager er det nærturer i området rundt Ammerud. Møt opp ved Ammerud T-bana kl 11.00.