Frivillige

Frivillige
Frivillige, de gode hjelperne våre!


Rødtvet seniorsenter er helt avhengig av de gode hjelperne – eller FRIVILLIGE som de kalles. Uten denne innsatsen ville det ikke være mulig å opprettholde den høye standarden som det er på senteret vårt.

Vi som driver Rødtvet seniorsenter har bruk for deg. Noe av det viktigste ved det å bli litt eldre, er at noen har bruk for en. Det gir livet mening og tilhørighet i et godt fellesskap


Men, vi gir også noe til våre frivillige. De som hjelper til på kjøkken/kantine eller som sjåfører får gratis middag de dagene de stiller opp. Vi har også 2 fester i året for de frivillige. Brukerrådet arrangerer også flere turer med buss til forskjellige steder, gratis for de frivillige.


De frivillige bistår kjøkkensjefen med matlaging, servering, borddekking når det er aktuelt, og oppvask og rydding. I den varme årstiden sørger noen for å slå plen og stelle blomster, om vinteren er det snømåking og strøing. Sjåfører for senterets 9 seters buss henter brukere til senteret og kjører dem tilbake etter middag, eller til besøk hos frisør, hudpleier, og fotpleier.


Vi har behov for flere frivillige, så du er velkommen til å være med i et aktivt fellesskap med likesinnede. Alle aktivitetene ledes av en frivillig, det være seg trim, seniordans, hobbyaktiviteter snekkerverksted, engelsk konversasjon, bridge eller annet. Uten de frivillige ville driften av senteret stoppe opp.

Ta gjerne kontakt med oss for avtale om å hjelpe til en eller to dager i uken. Du kan ringe oss på 22 80 41 50, eller aller helst komme innom slik at vi kan vise deg senteret og orientere litt om oppgavene som frivillig.